0

Amsterdam – Zoals jullie weten schrijf ik, Annic, niet vaak zelf een artikel, maar voor deze gelegenheid maak ik een uitzondering! Zoals vele van jullie weten ben ik een enorme UGG fan. Ik draag ze het hele jaar door en ik heb ze in alle soorten en kleuren!

Ik heb deze week een paar nieuwe UGG Mini Bailey Button aan- geschaft en kwam erachter dat je een reis kunt winnen naar Ibiza!! Maar eerst meer over mijn UGG verslaving. Ik draag UGGS al meer dan 10 jaar en ik heb zelf een speciale UGG kast in mijn walk in closet. Wist je dat Uggs niet alleen je voeten warm houden in de winter, maar dat je Uggs ook in de lente en zomer kan dragen? Daarom heb ik nu de Mini Bailey Button gekocht…

Mijn kleding kamer

Dit is een deel van mijn UGG collectie

Zoals je ziet staan pumps en sneakers bij mij gewoon op de grond ;-)

Mijn laatste aankoop zijn de UGG Mini Bailey Button black! Ik ben er SUPER blij mee!

Ik kwam er achter dat als je Mini Bailey Button Uggs koopt en je registreert op deze Facebook pagina van Ugg: www.facebook.com/metuggnaaribiza je kans maakt op een reis naar Ibiza! Als ik zou winnen zou ik wel weten hoe ik mijn Uggs daar zou dragen. Namelijk met mijn favoriete I Love Ibiza t-shirt, mijn favoriete denim shorts van de Zara, clutch van Miss Selfridge en natuurlijk m’n Uggs. Als accessoires mijn Fendi Love necklace, studded it-bracelet en gouden oorbellen van River Island.

Mijn Ibiza outfit

Ibiza accessoires

Wil je ook kans maken op de reis naar Ibiza? Koop een paar Mini Bailey Button Uggs en ga naar deze pagina: www.facebook.com/metuggnaaribiza en vul je naam, mailadres, aankoopdatum en verkooppunt in. De actie loopt van 12 tot en met 31 mei 2012.

De prijs bestaat uit: een weekend retour vlucht Amsterdam naar Ibiza, 2 overnachtingen op basis van Logies&ontbijt in 4 sterren hotel! Als je toch langer wil blijven mag je de reis verlengen, maar de meerkosten zijn voor eigen rekening. Jouw bon met geprinte datum is ticket tot deelname aan de actie. De minimale leeftijd is 18 jaar voor reizigers. De actie moet via Facebook ingevuld worden en je reisgenoot wordt via Facebook uitgenodigd.

Laten jullie mij weten of je meedoet? Succes!! Liefs Annic.

www.facebook.com/metuggnaaribiza

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties