0

Amsterdam – Voor top make-upproducten kon je altijd al terecht bij Lancôme. De mascara Hypnôse Precious Cells van het Franse merk heeft haar weg al gevonden naar menig toilettas en ook de Juicy Tubes waren een instant hit.

Nu brengt Lancôme een nieuwe collectie op de markt die zich speciaal richt op de moderne en stijlvolle jonge vrouw. Het gezicht van de nieuwe lipstick- en nagellaklijn is natuurlijk niemand minder dan Emma Watson. Het merk werkte al eerder met haar samen voor hun parfum Trésor Midnight Rose.

Lancôme’s nieuwe lipstick, genaamd Rouge in Love, voelt aan als een tweede huid door de verrassend lichte textuur. Het zit boordevol met herstellende oliën die je lippen glad en zacht laten aanvoelen en hydrateren tot wel zes uur lang. Rouge in Love is zo comfortabel als een lipbalsem maar heeft de kleursterkte van een lipstick.

Voor elk moment van de dag kun je een nieuwe tint op doen. De collectie van 24 kleuren is namelijk verdeeld in drie verschillende kleurgroepen die speciaal voor de ochtend (Jolis Matins), namiddag (Boudoir Time) en avond (Tonight is my Night) bedoeld zijn.

Alleen lipstick voor de moderne en stijlvolle jonge vrouw was niet genoeg. Wij kunnen tegenwoordig natuurlijk ook niet meer zonder nagellakjes! Daarom heeft Lancôme ook nog eens daarvoor een nieuwe lijn gecreëerd genaamd Vernis in Love. Deze bestaat tevens uit 24 kleuren die onder te verdelen zijn in ochtend-, namiddag- en avondtinten.

Rouge in Love (€ 27,50) en Vernis in Love (€ 14,99) zijn vanaf half februari 2012 te verkrijgen bij parfumeries die Lancôme verkopen.

www.lancome.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties