0

Amsterdam – Wat wil jij later worden? Als dat vroeger werd gevraagd dan had je vast niet ‘blogger’ gezegd. We kunnen ons voorstellen dat kinderen dit nu wel als droomberoep opnoemen. Bloggers reizen de wereld over, krijgen een kijkje achter de schermen bij modeshows en ontvangen daarnaast ook eens gratis goodies.

Droom jij van een eigen blog of wil je die van jezelf verbeteren? Kom dan naar de Grazia Fashionbloggers Masterclass op 18 april in het Sanoma gebouw te Hoofddorp. Het magazine organiseert de masterclass om de komst van de nieuwe site te vieren.

Chantal van der Meijden van Cocorosa.com, Leroy Aznam van Commedesleroi.com, Cindy van der Heyden van Comeovertothedarksidewehavecandy.com en Joyce Meursing van Justlikesushi.creatorsofdesire.com zullen hun geheimen verklappen tijdens de masterclass.

Op 18 april zullen er twee bijeenkomsten plaatsvinden, van 14.00 tot 14.45 uur en van 15.00 tot 15.45 uur in het gebouw van Sanoma Media, Capellalaan 65 in Hoofddorp. De masterclass is gratis en alle bezoekers ontvangen een goodiebag!

Klik hier om kaartjes te reserveren.

www.grazia.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties