0

Amsterdam – Voor het zomerseizoen zien we alleen maar kleurrijke outfits. Onze make-up matchen we altijd af op wat we dragen, dus dat betekent felle lippenstift, oogschaduw en mascara op ons gezicht. Laat die zomer dan ook maar komen.

Max Factor staat bekend om zijn grote assortiment make-up. Het merk wordt door vele make-up artiesten gebruikt. Omdat ze met veel verschillende modellen werken, hebben ze ook een breed aanbod nodig. Max Factor speelt hier dan ook goed op in en de zomercollectie bestaat dan ook uit veel verschillende kleuren. Wij kunnen dan ook helemaal los gaan en onze make-up lekker opvallend maken.

Wanneer je voor een knallende en felle look gaat, kies je alleen voor opvallende ogen of lippen. We willen natuurlijk het clowns effect voorkomen. Breng bijvoorbeeld veel volume in je wimpers met blauwe mascara of breng een eyeliner aan in een groen of paarse kleur. Wanneer je kiest voor je lippen, ga dan voor een hardroze of fuchsia kleur. Je nagels mag je natuurlijk niet vergeten, dus lak die in een knallende kleur.

We helpen jullie een beetje en hebben een paar musthave producten voor jullie gevonden. Bekijk hieronder de producten en klik erop om te bestellen.

Max Factor False Lash Effect Mascara Blue bij Nelly.com voor € 20,95

Max Factor MCE Trio Eyeshadow Queen Bee bij Nelly.com voor € 13,95

Max Factor Liquid Effect Eye Pencil bij Nelly.com voor € 10,95

Max Factor Colour Elixir Lipstick Coral bij Nelly.com voor € 15,95

Max Factor Glossfinity Nail Polish Disco Pink bij Nelly.com voor € 8,50

www.nelly.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties