0

Amsterdam -  Met de koude herfstdagen wordt het tijd dat we weer wat extra aandacht besteden aan ons haar. Maar niet té veel, dit najaar gaan we lekkere nonchalante lokken: verzorgd met volume!

En laten de Caviar producten van Alterna daar nou perfect op aansluiten.  Zit je namelijk nog steeds in de zomervibe en kan je geen afscheid nemen van je vakantie beach-look? Geen nood, daar is de Alterna Beach Spray voor. Daarmee creëer je moeiteloos die heerlijke nonchalante, volumineuze look ook voor de herfst. We houden van volume, maar pluizig haar dat out of control is? Dat is een grote no-no!  Omdat effect tegen te gaan gebruiken we de Alterna Polishing Serum. Deze zorgt voor een perfecte finishing touch en geven een levendig resultaat.

We worden niet erg gelukkig van al die wind en regen, en ons haar al helemaal niet. Gun je lokken daarom eens een break en verwen jezelf met het Alterna Hair Masque. Dit haarmasker is vochtinbrengend en geeft je haar een gezonde en jeugdige uitstraling, zonder het te verzwaren!

Anti aging Beach Spray

Polishing Serum

Hair Masque

Seasilk Gel

Is jouw haar al herfst-ready?

www.alternahair.nl

(Tekst: Charisse Stoffels)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties