0

Amsterdam – Een mobiele telefoon is niet meer weg te denken uit ons leven. In het begin waren het enorme bakbeesten met weinig functies, maar tegenwoordig kun je er steeds meer mee én zien ze er steeds mooier uit. Dat is heel belangrijk voor ons als fashionable ladies.

Ben jij dol op het maken van foto’s van jezelf in nieuwe outfits of kiekjes schieten tijdens avondjes met vriendinnen? Dat kun je doen met de Galaxy S3. De telefoon heeft een 8 megapixel camera én, heel belangrijk, geen vertraging tussen het moment van klikken en het moment dat de foto gemaakt wordt. Hierdoor krijg je de perfecte foto. Daarnaast herkent het toestel mensen op foto’s die vervolgens getagd kunnen worden voor sociale media. Kun je niet genoeg krijgen van plaatjes schieten? Ga gerust je gang, want naast het geheugen op de telefoon krijg je ook nog eens 50 GB aan opslagruimte online.

Gebruik je nog steeds een Blackberry en heb je hierdoor geen handige apps om ons te volgen? Met de Samsung Galaxy S3 kan dit wél! Op het nieuwste van toestel van Samsung is de ILFN app zo gedownload en kun je Instagram en Bloglovin‘ installeren. Zo mis je geen enkel nieuwtje van ons en je andere favoriete bloggers!

Heb je wel eens dat je de whatsappjes niet zo goed kunt lezen door de zon die op de telefoon schijnt? Dat is nu voorbij! De Samsung Galaxy S3 heeft een zogenaamd HD Super Amoled display waardoor het beeld haarscherp is, rustig voor de ogen en goed te zien bij felle zon. Nog twee grappige nieuwe functies. Het toestel heeft door of je ernaar kijkt, als je dit niet doet dan gaat het scherm uit. Besluit je tijdens het sms-en ineens dat het beter is om diegene te bellen? Dan hoef je alleen het toestel aan je oor te zetten en de persoon wordt automatisch gebeld. Handig toch?

Met de nieuwe Samsung Galaxy S3 kun je ook zeker voor de dag komen. Het is een stylish toestel met afgeronde hoeken die zo in het vakje van onze tas past. De telefoon is te verkrijgen in chique zilver en stylish blauw.

Klik hier om het toestel nog beter te bekijken of te bestellen.

www.t-mobile.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties