0

Amsterdam – Dit is een restaurant waar je echt een keer heen moet gaan. Het is de nieuwe hotspot van Amsterdam en dé plek om BN’ers te spotten. Danie Bles, Nikkie Plessen en Nicolette van Dam zijn er al geweest. We hebben het over de Harbour Club.

Het restaurant had al een vestiging in Scheveningen en Rotterdam. Beide zijn zo’n succes, dat eentje in Amsterdam niet mocht ontbreken. In een oude wijnterminal waar vroeger wijn in flessen werd gedaan is het restaurant gevestigd. De ruimte bedraagt een oppervlakte van 2200 vierkante meter en is dus immens groot. Het restaurant is opgedeeld in veel verschillende ruimtes. Zo kun je ervoor kiezen o sushi te eten, aan te schuiven bij een chef’s restaurant of the chillen bij de bar of club. De keuze ligt dus helemaal bij jezelf.

Zoals de naam al zegt, ligt het aan het water. Je kunt dus ook heerlijk op het terras zitten en genieten van alle boten die voorbij varen. Het is goed te bereiken met de auto en er is ook ruimte genoeg om te parkeren. De Harbour Club Amsterdam zit aan de Cruquiusweg 67.

Ga er snel even heen om een borrel en/of een hapje te doen.

Lekker op het terras loungen met in je hand een cocktail

www.harbourclub.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties