0

Amsterdam – We hebben een leuke tip voor jullie want merk G-Star wil haar passie voor denim, vakmanschap en detaillering delen met alle denim liefhebbers en fans in de G-Star stores.

Het merk presenteert ons het RAW Tailor Atelier, waar iedereen een unieke 3301 Red Listing denim kan ontwerpen. Wanneer dit plaatsvindt? Zorg dat je tijdens het paasweekend aanwezig bent in de G-Star store op de PC Hooftstraat in Amsterdam.

Deze leuke tip geldt van 5 tot 9 april! Je kan zelf knopen, labels en rivets kiezen voor jouw unieke five pocket Red Listing Denim. Voor diegene die het model niet kennen, je herkent een echte Red Listing denim aan de rode afwerking van de naden.

En alsof het allemaal al niet leuk genoeg is maakt een professionele G-Star tailor ter plekke je denim compleet door aan de binnenkant van de tailleband ook nog een persoonlijk label te maken, wauw!

De kosten voor zo een unieke jeans zijn 199,- maar dat is het voor de echte liefhebbers vast echt waard, gaan jullie een jeans ontwerpen?

Maak nu je eigen unieke G-Star jeans ontwerp

www.g-star.com

(Tekst: Melanie Karolewski)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties