0

Amsterdam – Tassen in alle soorten en maten: ik kan er in ieder geval geen genoeg van hebben. Fab. komt voor komende zomer weer met een aantal fijne exemplaren. Denk aan shoppers, buideltassen (!!) en bags met een grote strik erop.

Voor de nieuwste collectie maakt het merk gebruik van nubuckleer in verschillende pasteltinten en koeienleer in aardetinten als taupe, koffiekleuren en olijftinten. Extra leuk is de Helena bag: een tas met een grote strik erop. Om vrolijk van te worden! Actrice Jennifer Hoffman staat wederom model voor de nieuwste collectie.

Fab.

Fab.

De tassen

Nieuw in de lijn is de buideltas. Het ding is hartstikke handig, maar niet fashionable. Tot nu toe: Fab. heeft er – gelukkig – een modesausje overheen gegooid en her resultaat ziet er top uit. Durf jij het aan? Ook handig zijn de laptoptassen: zo hoef je niet met een saaie tas naar je werk. De clutches gevoerd met tijgerprint of gekleurde hartjes zijn een tip voor een avondje stappen, net zoals de portemonnees met kleine hartjes en felle kleuren. Er zitten genoeg vakken in, dus je geld is veilig opgeborgen.

De nieuwste collectie van Fab. is binnenkort te koop op hun website.

www.fab.nl

(Elisah Jacobs)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties