0

Amsterdam – Deze zomer mag je een statement met je lippen maken. Ze mogen gezien worden en dit doe je natuurlijk met rode lippenstift. Het probleem is alleen dat het vaak niet mooi blijft zitten.

Wij hebben dan ook een paar tips om je lippen mooi rood te maken en te houden. Zorg er dan ook als eerst voor dat je lippen zacht zijn en dat er geen velletjes op zitten. Dit kan heel makkelijk door zachtjes met een tandenborstel over je lippen te scrubben. Wanneer je dit gedaan hebt, hoor je het pigment in je lippen omhoog te halen om de kleur mooi uit te laten komen. Dit doe je door een beetje foundation op je lippen te doen. Hap wel even in een tissue om het overtollige foundation weg te halen.

De basis is gedaan, nu kun je beginnen met het aanbrengen van de lippenstift. Het is altijd handig om een dekkende lippenstift te gebruiken. Begin in het midden van je lip en werk het dan naar de mondhoeken uit. De eerste laag zit erop en nu mag je dit nog een keer herhalen. De kleur wordt nog intenser en zal beter blijven zitten. Wil je de strakke vormen in je lippen terug zien, gebruik dan een lippootlood. Ga voorzichtig langs de randjes van je lippen en zorg ervoor dat je niet uitschiet.

Nog een kleine tip! Wil je precies dezelfde kleur op je lippen zoals die lippenstift is? Teken je lippen dan eerst in met een wit oogpotlood. Zo krijg je de kleur van de lippenstift.

Hieronder staan een paar foto’s van kleuren lippenstiften die niet in je beautycase mogen ontbreken.

Rimmel Lasting Finish Lipstick voor € 11,95

Collistar Top Gloss Stick voor € 25,95

L'oreal Paris Color Riche Intense voor € 17,95

Maybelline Color Sensational voor € 15,95

Max Factor Colour Elixir Lipstick voor € 15,95

www.nelly.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties