0

Amsterdam – Ben je gek op beautytrends maar weet je nooit zo goed wat je er mee aan moet? Dan hebben wij een leuke tip voor je gevonden.

Vanaf vandaag kunnen bezoekers van de Huishoudbeurs op een leuke manier kennis maken met de laatste beautytrends. Er wordt namelijk in samenwerking met Mooi parfumerie de eerste Beauty Wasstraat van Nederland georganiseerd.

Bezoekers worden, net zoals bij een carwash, de wasstraat ingereden, waarna ze allemaal beauty tips & tricks ontvangen. Zo kan je een huidadvies, een nagelbehandeling, een flash make-up behandeling en een parfumdouche krijgen. Er wordt samengewerkt met merken zoals Lancôme, Biotherm, Cacharel en Herôme. Het programma duurt zo’n 20 minuten en is voor de Huishoudsbeurs bezoekers gratis.

Waarom een Beauty Wasstraat? Uit onderzoek dat Mooi Parfumerie en de Huishoudbeurs samen uitvoerden onder 2000 Nederlandse vrouwen blijkt namelijk 66% van de vrouwen de trends volgen maar niet goed weten hoe ze deze moeten toepassen. Door de Beauty Wasstraat worden de deelneemsters op de hoogte gebracht van de trends die het beste bij ze passen.

De Huishoudsbeurs vindt plaats in de Rai Amsterdam van 18 t/m 26 februari.

Kijk hieronder het filmpje over de Beauty Wasstraat.

www.mooiparfumerie.nl

(Tekst: Esmé Schouten)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties