0

Amsterdam – Er zijn maar heel weinig mensen die van zichzelf mooie witte tanden hebben. Gelukkig is er een manier waarop ook wij niet-witte tanden bezitters een mooie stralende glimlach kunnen krijgen. Daarvoor moet je een bezoekje brengen aan WIT.

Afgelopen dinsdag had ik een afspraak in de hoop erna naar buiten te lopen met mooie witte tanden. Bij WIT wordt gebruik gemaakt van de BriteSmile technologie. Dit is een veilige manier van tanden bleken waarbij met behulp van een whitening gel, die slechts 15 procent waterstofperoxide bevat, stralend witte tanden geworden gecreëerd. Die filmsterren smile is dus ook voor jou weggelegd.

Voordat de behandeling plaatsvindt, die een uur zal duren, heb je eerst een gesprek met een tandheelkundige. Die vroeg mij naar de gezondheid van mijn gebit en vertelde over het resultaat wat behaald kan worden. Toen begon de behandeling echt. Mijn tandvlees word beschermd en mijn lippen werden beschermd met vaseline. Hierna bracht de tandheelkundige de whitening gel op waar vervolgens een blauw licht op geschenen werd. Hoe fijn: tijdens de behandeling kon ik mijn favoriete serie volgen dus de tijd vloog voorbij!

Tijdens en na de treatment kunnen je tanden gevoelig zijn. Dit kun je voorkomen door van te voren of erna een paracetamol of asperine te nemen. Ook krijg je een ‘relief’ gel mee die je op je tanden kunt smeren. Maar dit kleine beetje pijn valt in het niet bij het resultaat. Mijn tanden zijn maar liefst acht tinten witter geworden!

TIP: Na het tanden bleken mag je geen kleurig eten nuttigen. Wit of doorzichtig voedsel is wel toegestaan. Dit klinkt niet echt aantrekkelijk, maar gelukkig geven ze een aantal recepten mee waardoor je heerlijk kunt eten die avond! Ik heb lekkere pasta gegeten met roomsaus en kip!

Lijkt de behandeling jouw wat? Maak dan nu een afspraak want als je I Love Fashion News noemt dan krijg je 50,- euro korting op de behandeling!

Bekijk hieronder foto’s van de behandeling.

Ik deed de behandeling bij WIT in Amsterdam op het Rokin

De lijst met vragen én de lijst met entertainment mogelijkheden voor tijdens de behandeling...

De behandelkamer van WIT

De spullen die gebruikt gaan worden voor de behandeling

Een kaart met de uitleg van de behandeling

De schaal met kleurgradaties van tanden... Mijn tanden zijn 8 stappen vooruit gegaan!

De behandeling gaat beginnen

Heerlijk Gooische Vrouwen kijken

Kijk hoe relaxt ik erbij lag!

Het blauwe licht dat gebruikt wordt is niet warm, dus je tanden worden niet beschadigd

www.wit.nl

(Tekst & beeld: Annic van Wonderen)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties