0

Amsterdam – Misschien hebben jullie het gerucht al langs horen komen. Appelazijn helpt jou de overtollige kilo’s kwijt te raken en het allerbelangrijkste; je buikvet gaat er van weg! Hoeveel van jullie zouden dat nou niet willen?

Appelazijn is een natuurlijk product. Het wordt van echte appels gemaakt. Het sap van de appels gaat door een heel gistproces en zo ontstaat er appelazijn. Appelazijn kan je gewoon kopen bij de drogist, apotheek, Kruidvat of Albert Heijn. Het werkt zo: Voor elke maaltijd (ontbijt, lunch, diner) neem je een glas water met 2 á 3 eetlepels appelazijn er in. Neem het niet puur, want dan kan je last krijgen van je maag.

Naast het pure appelazijn, zijn er ook capsules die je wat beter naar binnen krijgt en ook minder slecht zijn voor je gebit. Voor de maaltijd neem je dan in plaats van een glas water (of sap) met appelazijn, gewoon een capsule. Je hoeft maar één capsule per dag in te nemen. Na verloop van tijd zal je zien dat je minder vaak honger hebt en dat je vet afneemt. Bij iedereen werkt dit natuurlijk wel anders. Ook voor andere medische klachten kan appelazijn helpen. Bijvoorbeeld bij migraine of reumatische klachten. En je kan appelazijn natuurlijk ook door je salade gooien.

Appelazijn capsules van De Tuinen

www.mens-en-gezondheid.infonu.nl

(Tekst: Daphne Meulenbroek)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties