0

Amsterdam – Nog een klein weekje en dan breekt alle gekte rond het EK los. Heb jij al je oranje outfits en accessoires klaar liggen maar ontbreekt er voor je gevoel nog wat? Neem dan even een kijkje in de EK shop van Hunkemöller en pik gelijk 10 procent korting mee.

In de collectie zitten alleen maar hippe bikini’s. Na het weer van de afgelopen tijd, weten we niet wat we kunnen verwachten maar we hopen natuurlijk op mooie zomerse dagen. Wanneer Nederland speelt, kunnen we dan met z’n alle buiten in de tuin, park of groot veld de wedstrijden bekijken en misschien wel in bikini. Werken we gelijk ook een beetje aan ons kleurtje.

Hunkemöller heeft fashionable oranje, rode en blauwe bikini’s. Er is er zelfs eentje in alle kleuren van de Nederlandse vlag en vriendlief kan ook in een hippe oranje boxer gehezen worden. Wel moet je voor 50 euro in de webshop besteden om de 10 procent korting te krijgen. Op het einde bij het afrekenen hoef je alleen de kortingscode ’10%[email protected]′ in te vullen.

Bekijk de foto’s van de EK bikini’s hieronder en klik erop om te bestellen.

Oranje Bikiniset met Gouden Sterren Maat S - L voor € 24,99

Nederlandse Bandeau bikini maat S - XL voor (top) € 19,99 en (broekje) € 12,99

Blauwe Triangel Bikini maat S - XL voor (top) € 19,99 en (broekje) € 12,99

EK Mannenboxer maat S - XL voor € 12,99

www.hunkemoller.nl

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties