0

Amsterdam – Het is hier op de redactie haast een gewoonte geworden om cadeautjes te krijgen. Via de post en met goodiebags worden we getrakteerd op de allernieuwste beautyproducten.

Vandaag kreeg ik de nieuwe Lancaster Flash Smoothing Scrub mee om voor jullie te testen. Ik ben erg benieuwd, want ik heb al eerder over de Lancaster producten geschreven!

Met mijn nieuwe gezichtsscrub stap ik de badkamer in voor een halfuurtje me-time. Eerst gebruik ik een facewash, omdat ik best wel een vettige huid heb. Misschien komt de scrub wel beter tot zijn recht op een schone huid.

De scrub heeft een heerlijke geur. Het is niet zo’n standaard zoetig luchtje maar het ruikt naar zeepjes, echt ver-ruk-ke-lijk! In eerste instantie lijk ik niet heel veel korreltjes te voelen, maar als ik mijn gezicht afspoel voelt mijn huid wel heerlijk zacht aan. Ook heb ik na het afdrogen helemaal geen last van een trekkerig gevoel, wat ik normaal gesproken wel na een scrubbeurt heb.

De scrub met lichtroze met spikkels

Met een zijdezacht huidje en een stuk chocola in de hand schrijf ik dit stukje. Ik voel me als herboren! Mijn huid heeft echt een mooie, gezonde gloed en de scrub voelt heel mild aan. Het enige nadeel is dat de tube niet zo groot is. Aangezien hij zo lekker is zal ik hem zeker vaak gaan gebruiken. Het cijfer? Deze Lancaster scrub verdient een acht en een half, omdat hij zelfs mijn gevoelige huidje hem aankan.

Lancaster Flash Smoothing Scrub 75 ml is te koop voor 27 euro

Love,

Noëlle

Volg mij ook op Twitter!

www.lancaster-beauty.com

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties