0

Amsterdam – Aangezien ik onder het type ‘drukke vrouwen die nooit tijd voor zichzelf hebben, laat staan voor hun huid’ val, is de nieuwe Beauty Bar in de Soap Treatment Store een uitkomst. Hoog tijd om deze even persoonlijk aan een kritische test te onderwerpen!

Vrolijk word ik verwelkomd in het filiaal in de Spuistraat in Amsterdam waar ik een lekker kopje thee krijg, terwijl alle voorbereidingen voor mijn behandeling worden getroffen. Er hangt een prettige rustgevende sfeer waardoor ik me meteen ontspannen voel.

The gift card

Ik mag plaatsnemen aan de Beauty Bar waar mijn Soap specialist eerst mijn huid grondig reinigt en deze aan een uitgebreide inspectie onderwerpt. Haar diagnose: vochtarme huid. Nu is dat voor mij niks nieuws, maar de tips die ze voor me heeft wel.

De Beauty Bar

Ze besluit gelijk de daad bij haar woord te voegen en start de behandeling. Een fijn masker volgt, terwijl ik in een warme nevel van zuiverende stoom de vitaminen op mijn huid laat inwerken. Als ik even stiekem een blik op mijn Blackberry wil werpen  die letterlijk roodgloeiend staat, word ik streng toegesproken. Nu is het tijd om te relaxen! Braaf sluit ik mijn ogen weer zodat ze een volgend heerlijk ruikend wondermiddel bij me kan aanbrengen.

Een effectieve scrub, verschillende hydraterende crèmes en een finishing dagcrème met een zomerse teint laten mijn huid stralen en ik zie eindelijk die zomerse sparkle terug die ik sinds afgelopen zomer kwijt was geraakt.

Het resultaat

Conclusie: een absolute 10! Deze behandeling is van het begin tot het eind puur ontspannen en ideaal voor de vrouw met een volle agenda. Mijn huid voelde superzacht aan na de behandeling en straalde weer. Ondanks dat de behandeling Super Quick Fix Facial heet, nemen de specialisten bij de Soap Treatment Store echt de tijd voor je en krijg je advies waar je echt iets aan hebt!

Love, Fleur

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties