0

Amsterdam – Op de redactie krijgen wij iedere week allemaal producten binnen. En die nemen wij natuurlijk even goed onder de loep. Ik test vandaag de Matching Colors kit van de Etos. Dit make-up doosje is bestemd voor blondines, de kleuren passen dus goed bij blond haar. We zullen zien…

Om maar meteen met de deur in huis te vallen begin ik met de rode lipgloss. Het valt meteen op dat het lekker ruikt en er zit een handig kwastje bij. Ik ben lekker aan het smeren als ineens Lady Gaga door mijn hoofd schiet. Mijn witte huidje, die nog bijna geen zonnestraal gezien heeft, steekt wel erg af bij de donkerrode kleur. Maar het mag de pret niet drukken en ik ga verder.

Bessenrood

Misschien dat wat blush het contrast iets verminderd? De blush is net als de gloss vloeibaar. Dus ik gebruik m’n vingertoppen om het voorzichtig op te deppen. Dit gaat best goed zo. Het voelt helemaal niet plakkerig aan op je huid, wat ik wel had verwacht. Het geeft ook een mooie glans.

Licht blushje

Ik ga verder met mijn ogen. Op de achterkant van het hoesje staat waar je de kleuren aan moet brengen. De kleuren lijken in mijn ogen niet echt te matchen. Althans de blauwe kleur snap ik niet bij de andere drie. Ik moet een randje tegen mijn wimpers aanbrengen met de lichtblauwe kleur. Met het bijbehorende kwastje gaat dit goed. Maar het effect is zelfs na vier lagen minimaal.

Handig schuinlopend kwastje

Heb je opvallende lippen dat moet je ogen rustig houden is mij altijd geleerd. Blauw met rood vind ik dus niet echt een optie. Ik lijk met de rode lippen erbij net een vierjarige die haar moeders beautycase heeft opengetrokken. Dus houd ik mijn lippen neutraal.

Blue eyes

Al met al geef ik de Matching Colors Kit een zes-en-een-half. De oogschaduw zie je helaas niet echt goed en de blauwe kleur vind ik niet mooi. Maar de rode gloss wél en de blush is tegen verwachting in ook fijn spul. Ook erg grappig dat er een lichtje in de het make-up setje zit en de beschrijving die er bij zit is ook erg duidelijk.

Matching Color kit met flashlight

De benodigdheden

Love,

Noëlle

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties