0

Amsterdam – Deze keer mocht ik voor de editors test de nieuwste mascara van Clinique testen. De High Lenghts Mascara moet ervoor zorgen dat mijn wimpers langer worden en mijn ogen groter. Klinkt goed, maar toch eerst zien en dan geloven.

Het doosje waar de mascara in zit ziet er al leuk en lekker fris uit. Voor vrouwen erg belangrijk, want ja ons oog wil ook wat. De buitenkant van de mascara is ook lekker zomers wit en heeft een groen kammetje in plaats van een borsteltje zoals ik al jaren gebruik. Dit wordt interessant!

De zomerse verpakking

Het borsteltje, zo zie je ze niet vaak toch?

Op het eerste gezicht lijkt er niet veel mascara op het kammetje te zitten maar als ik hem over mijn wimpers haal komt er toch best veel op. Ik ga vrijwel nooit zonder mascara de deur uit en doe ook altijd meerdere lagen op, dus ga ik op dezelfde manier te werk. Ik doe op mijn rechteroog Clinique en op mijn linkeroog mijn oude vertrouwde mascara met borsteltje. Voor de kijkers andersom natuurlijk! Zoek de verschillen…

Goedemorgen! Hier nog zonder mascara...

Links Clinique en rechts m'n oude vertrouwde mascara

Ik heb van mezelf hele blonde uiteinden aan mijn wimpers die je zonder mascara niet ziet. Met de nieuwe Clinique mascara worden ze na een keer al helemaal zwart tot in de puntjes. Wat dat betreft worden mijn wimpers dus toch echt langer. Niet letterlijk natuurlijk maar het ziet er wel zo uit en ja dan lijken je ogen ook weer groter. Niet alleen maar verkooppraatjes op de verpakking dus.

Ik geef de mascara een acht! Je wimpers lijken ineens super lang en ze plakken niet aan elkaar. Een piepklein nadeeltje is dat je wel een aantal lagen op moet brengen voordat je wimpers er vol uitzien. Ik blijf de mascara zeker gebruiken, alleen moet ik helaas wel wachten tot augustus voor ik een nieuwe in de winkel kan halen.

Love,

Noëlle Vriend

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties