0

Amsterdam – Sinds tien dagen ben ik de gelukkige bezitter van de Reebok EasyTones die mij op een luie manier die goed bij mij past aan strakkere benen en billen zal helpen. Vorige keer schreef ik over mijn toch iet wat onwennige kennismaking met de gympen. Nu tien dagen later zijn ze onmisbaar geworden in mijn schoenenrek, waar vandaan ze naar me roepen dat ik er op moet gaan lopen.

Daar begint juist het probleem want waar moet je naar toe wandelen? Gewoon een rondje door de stad is leuk als het mooi weer is maar toevallig waren de afgelopen tien dagen meer voorzien van regen dan van zon en werd er hard gewerkt om het aantal mm neerslag van 2010 alvast op topniveau te krijgen. Dus besloot ik op mijn vrije dagen de schoenen aan te trekken en dan voor de rest gewoon te doen wat ik altijd doe.

Vorige week zaterdag gingen mijn nieuwe vrienden (ik ben nog op zoek naar de passende naam) en ik naar de markt om tapas en Turks brood te halen. Afgelopen vrijdag gingen we samen de hort op, op weg naar een collega om cupcakes te bakken en er van te eten tot we kotsmisselijk waren. Elke keer als ik naar de supermarkt ga struinen we samen de schappen af op zoek naar de lekkerste hapjes.

DE schoenen

Als je dit zo leest dan is misschien meteen het probleem duidelijk waardoor ik überhaupt de schoenen uit wil proberen. Alles wat we samen doen staat in het teken van eten. Samen gaan we de dag in dag uit achter MIJN neus aan en onze relatie is gebaseerd op MIJN maag. Als relatie expert heb ik ooit de conclusie getrokken dat de beste relaties gebaseerd zijn op wederzijds respect en een gelijke positie in de relatie. Misschien moet ik mijn gympies wat meer respect geven en moeten zij mij niet meer brengen naar waar het voedsel op mij wacht en dan kan ik volgende keer schrijven over mijn strakke benen en billlen…

Het cupcake festijn

Love, Levine

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties