0

Amsterdam – Een tijdje geleden maakte ik kennis met de nieuwste afvaltrend op de persdag van PRESS ONLY. Daar ontstond het plan om de zogenaamde afvalschoenen uit te testen en er een blog over bij te houden op de site!

Nu denk je bij het woord afvalschoenen vast meteen aan hele grote witte gympen maar de schoenen uit de nieuwe lijn van Reebok, EasyTone, vielen ons alles mee en dus ging ik akkoord met het plan om ze te testen.

Deze week kreeg ik een mailtje dat de schoenen binnen waren en gister was de dag dat ik ze op kon halen. Toen ik de schoenen zag was ik heel opgelucht! Ze waren niet zwart zoals ik eerder gezien had, maar goud met oranje/roze streepjes en zelfs met glitters! Ze zien er uit als de perfecte hardloopschoenen maar dat mag ik er helaas niet mee doen.

Dit zijn ze!

Nadat ik bij PRESS ONLY nog de laatste tips ontving liep ik blij en nieuwsgierig de deur uit. Snel naar huis om de schoenen aan te trekken! Ik had in mijn hoofd al het plaatje dat ze nog best schattig zouden staan onder een spijkerbroek maar thuisgekomen viel dat toch enigszins tegen. Met spijkerbroek werd het een beetje lomp en ik voelde me net een Amerikaanse toerist. Dus toch maar weer mijn outfit van eerder die dag aan: zwarte legging en een groot gestreept shirt en mijn leren jasje. Ook al klopte het plaatje niet helemaal, ik voelde me in ieder geval weer mezelf en geen toerist in eigen stad. Maar nu kon ik natuurlijk niet voor de tv gaan zitten met de schoenen aan, dat zou niet veel effect hebben.

De bolling aan de onderkant brengt je uit balans waardoor je je spieren aanspant

Dat testen is leuk maar strakke billen en benen is helemaal mooi meegnomen! Dus ik besloot te gaan wandelen. In een uur ben ik naar de negen straatjes gelopen, een stuk door de Jordaan en met een omweg weer terug naar huis. Op straat viel het me op dat mensen naar mijn schoenen keken en zich misschien wel afvroegen waar het mis was gegaan voor de spiegel. Omdat ik ook nog eens een camera om mijn nek had hangen om een Street Report voor I Love Fashion News te maken voelde ik me echt een toerist.

Klopt ergens toch niet helemaal voor de spiegel

Thuisgekomen voelde ik wel echt alle spieren in mijn benen en ik heb de hele avond het gevoel gehad dat ik flink gesport had dus dat lijkt me een erg goed teken! Al met al tot nu toe erg positief, ik maak me alleen nu al zorgen over morgenochtend voor de spiegel… Ik ben benieuwd en ik hou je op de hoogte!

(Levine Diecken)

Volg mij ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties