0

NEW EDITORS TEST Wie is de divaAmsterdam – Enkele dagen geleden ontvingen wij op de redactie een pakketje van Samsung. Of wij de nieuwe Samsung Diva Touch S7070 wilden testen, daar konden wij natuurlijk geen nee tegen zeggen! Van het pakketje zelf werden wij al spontaan gelukkig. Het doosje is geheel in Diva stijl bedekt met diamantjes, we love it! Maar de looks van de telefoon zelf voldeed ook aan al onze Diva eisen.

NEW EDITORS TEST Are you a DivaDe parelwitte phone met diamantvormige knop aan de voorkant is voorzien van een 3.2 megapixel camera. De foto’s die je hiermee maakt, kun je nog mooier maken door het ingebouwde bewerkingsprogramma met functies als het beauty-effect.

NEW EDITORS TEST Are you a Diva Alle Diva’s hebben natuurlijk een overvolle agenda, maar met deze telefoon is het heel makkelijk om je sociaal actieve levensstijl bij te houden. Zo kan je met een gemakkelijke applicatie direct foto’s uploaden op je Facebook profiel. De Samsung Diva Touch is ook nog voorzien van een erg handige functie, Fake Call, waarbij de telefoon jezelf opbelt. En reken maar dat voor de meeste Diva’s dit van pas zal komen! En met deze telefoon kan je overal veilig over straat. Want met de functie SOS-bericht kun je in geval van nood met één druk op de knop ongemerkt een SOS-bericht versturen naar van tevoren ingestelde ontvangers. Zo voel je je dus altijd veilig!

NEW EDITORS TEST Are you a Diva Voor ons is het helemaal duidelijk, dit is dé telefoon voor de fashionable Diva’s onder ons!

www.samsung.com

(Georgina Schrama)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties