0

NEW EDITOR'S CLOSET: Shoppen in de kast van een bekende mode redactrice!Amsterdam – Altijd al willen shoppen in de kast van een bekende mode redactrice? Op zoek naar unieke items en designer merken voor een lief prijsje? Dan is de Hippas Editors’ Closet wat voor jou! Hippas en Pr bureau So PR hebben bekende fashion editors uitgenodigd om hun favoriete items op Hippas te plaatsen, zodat jij ze kunt shoppen!

Je vind er Marc Jacobs tassen, Diane von Furstenberg & Karen Millen jurkjes, Prada pumps en top items van o.a. D&G, Armani en Alexander McQueen! En weet je wat misschien nog wel het leukste is? Je shopt de meeste van deze fabulous items al voor onder de € 100,-!.

Alle items worden tegen een vaste prijs aangeboden, dus je hoeft niet mee te doen aan langdurige biedingen. Als jij de eerste bent die de gevraagde vaste prijs wilt betalen voor een item, dan is het item voor jou!

Ben je ook zo benieuwd naar de unieke items van de Mystery Fashion Editors? Ga dan nu naar www.hippas.nl en shop jezelf helemaal happy op Hippas!

(Juliët Oosterom)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties