0

FleurAmsterdam –  ILFN mode-en beauty redactrice Fleur zal jullie vanaf nu regelmatig een kijkje geven in haar turbulente leven.Voor ILFN loopt ze alle shows en feestjes af om jullie op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen. Dit betekent vaak rennen en vliegen en dat levert natuurlijk leuke momenten op. In haar blog zal ze jullie op de hoogte houden van al haar belevenissen in modeland.Van melige momenten op de I Love Fashion News redactie tot serieuze interviews met designers. Een zware baan, maar ja iemand moet het doen hè!

Deze week lijkt het haast onmogelijk om droog de overkant van de straat te bereiken en als ik iets haat is het wel regen. Perspresentaties en een feestje staan mijn verlangen in de weg om lekker onderuitgezakt op de bank van Greys Anatomy te genieten. Met Mc Dreamy kom ik de dag wel door! Helaas de plicht roept, dus uit die UGGs en aan die pumps! Samen met ILFN hoofdredactrice Annic ben ik uitgenodigd voor het backstage press event van beautygoeroe Bobbi Brown. Om 17 uur worden we verwacht en na een half uur in de regen gelopen te hebben kom ik verkleumd binnen bij het ultra hippe BoCinq.

Backstage bij Bobbi Brown!

Backstage bij Bobbi Brown!

Werkelijk heel bekend Nederland is aanwezig bij deze beautyhappening. Bubbels vloeien rijkelijk en met heerlijke amuses stil ik mijn knorrende buikje. Ter ere van het één-jarig bestaan van Bobbi Brown in Nederland krijgen we een demonstratie van het voltallig Nederlandse team, dat maar liefst drie modellen onder handen neemt. Het resultaat is prachtig en met een goodiebag vol fijne musthaves vertrek ik richting uitgang. Het is helaas nog niet gestopt met regenen, maar de avond is nog lang niet afgelopen.

Emile staat ook achter Fashion for a Cause

Emile staat ook achter Fashion for a Cause

Collega L. staat al met een grote paraplu op me te wachten. Samen vertrekken we naar het Fashion Hotel waar we uitgenodigd zijn voor de benefietavond Fashion for a Cause. We komen gelukkig net op tijd binnen voor de opening, waarbij kamerlid Mei Li Vos ons introduceert met het project ‘Because I’m a girl’ van PLAN Nederland. Hierop volgt een modeshow van ontwerpster J-Coll die ons een indrukwekkende collectie toont met suède als hoofdmateriaal. Lees verder…

Love F

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties