0

FleurAmsterdam – Op maandagmorgen ontbijten in het Fashion Hotel, een meer fashionable begin van de week kan ik me niet indenken. Helemaal als dit een heerlijk croissantje,vers fruit en nog veel meer lekkers betreft. Om jullie helemaal jaloers te maken kreeg ik tijdens dit exclusieve ontbijtje een preview van de nieuwe vanHaren collectie.

Geert Hoes ontpopte zich tot ware schoenenkenner en voorzag ons van professioneel commentaar terwijl wij ondertussen live van een modeshow konden genieten. De zomercollectie werd uiteraard getoond, maar ook kregen we alvast een voorproefje op de najaarscollectie voor de herfst van 2010.

Lekker ontbijtje

Lekker ontbijtje

Nice shoes!

Nice shoes!

’ s Avonds was het tijd voor een ander feestje. Eerst even een hapje eten met collega Jasmijn en daarna op naar het Westergasterrein, waar Jos van Raak zijn collectie presenteerde. Zijn modeshow is altijd één van de drukst bezochte shows van het jaar. De zaal was ook dit keer afgeladen met Jos zijn vaste clientèle waaronder veel BN’ers, zowel op als naast de catwalk.

Froukje de Both, Irene van de Laar en de altijd stralende Lieke van Lexmond lieten ook dit jaar de modekoning niet in de steek. Net als zangeres Giovanca, die als volleerd model over de catwalk liep. Na afloop was het in de mini-Raak shop erg druk, de collectie sloeg duidelijk aan! Ik besloot om deze drukte maar even voor gezien te houden en in de loop van de week even het Raak filiaal aan de Leidsestraat binnen te lopen voor een rustige shopsessie.

Lieke straalt op de catwalk

Lieke straalt op de catwalk

Jos krijgt een staande ovatie

Jos krijgt een staande ovatie

De rest van week was ik helemaal in de ban van de Fashion Week in Milaan, die ik natuurlijk nauwlettend in de gaten hield om de laatste catwalk trends aan jullie te rapporteren. Vooral de show van Prada en Marni vond ik erg mooi. De kniekous zagen we bij beide collecties terugkomen, dus deze kan je alvast op je wishlist voor komende winter zetten. Net als strak gesneden jasjes gecombineerd met veel kant (zoals bij Dolce & Gabbana). Bekijk hier alle hoogtepunten. De Fashion Week in Parijs is nog in volle gang, dus je begrijpt,voorlopig valt er nog genoeg te zien!

Love F.

Volg me op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties