0

FleurAmsterdam – Een nieuwe week staat voor nieuwe kansen en omdat I Love Fashion News natuurlijk nooit stilstaat hielden we dinsdag met het hele team een productieve brainstorm. We hebben met zijn allen weer een hoop nieuwe ideeen gekregen waarvan jullie ongetwijfeld binnenkort meer op de site zullen terug gaan zien!

Verder had ik deze week een heel leuk gesprek met de mensen van Boutyq. Afgelopen vrijdag vond er in de prachtige kapsalon Coup d’État een castingdag plaats. Niet alleen mocht ikeen kijkje nemen bij deze selcectiedag, ook kreeg ik de kans om maar liefst drie interviews af te nemen! Als eerste nam Jeffrey Janssen tegenover mij plaats. Hij is de eigenaar van Coup d’État en nog belangrijker, hij is dé Nederlandse Creative Director of Style van Wella Professionals. Een hele eer dus om tegenover deze professional te zitten, helemaal omdat Wella Professionals samen met Mynth Events Boutyq heeft opgezet. Jeffrey kon me dan ook alles vertellen over zijn rol hierin en wat we 23 maart, wanneer de tweede eidtie van Boutyq plaatsvindt, kunnen verwachten.

De potentiele modellen

De potentiële modellen

De designers van het Britse label PPQ, die op Boutyq zullen showen, konden gelukkig ook een gaatje vinden tussen alle castings door om mijn vragen te beantwoorden. Wat mij opviel was hun nuchterheid. In Nederland kennen nog niet veel mensen deze designers maar in Engeland worden ze aanbeden door it-girls als Agyness Deyn. Ik voorspel dat ook Nederland binnenkort helemaal PPQ minded is, ik ben al om!

PPQ selecteert hun modellen

PPQ selecteert hun modellen

Ter afsluiting heb ik de eer om met opkomend talent Sjaak Hullekes te praten. Na het winnen van de Dutch Fashion Award, grijpt hij een show op Boutyq met beide handen aan. Enthousiast vertelt hij mij over het concept en zijn passie voor het ontwerpen van mannenkleding. Ik word helemaal blij van het enthousiasme van deze talentvolle ontwerper. De liefde voor zijn vak werkt erg aanstekelijk, vol inspiratie en met een heel voldaan gevoel vertrek ik dan ook weer richting huis.

Love F.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties