0

FleurAmsterdam – Jullie zullen niet verbaasd zijn dat afgelopen week voornamelijk in het teken van de Miss I Love Fashion News 2010 finale stond. Maandag was het zover. ‘s Ochtends vroeg stond het complete I Love Fashion News team al paraat om de handen uit de mouwen te steken. Wat een enthousiasme, iedereen had er onwijs veel zin in! Dit bracht gelijk een fijne sfeer met zich mee, maar er werd niet minder hard door gewerkt. Iedereen was aan het rennen en het vliegen om de laatste goodiebags te vullen en alles op te bouwen.

Om 18.30 uur brak het moment van de waarheid aan. Wat een mensen, de zaal was compleet afgeladen! Nog voordat de finale van start ging brak er voor mij persoonlijk een heel belangrijk moment aan: de lancering van de allereerste I Love Fashion Newspaper, wat een beetje voelde als mijn kindje. Langs de front row deelde ik dan ook vol trots onze newspaper uit. De rest van de bezoekers kreeg een exemplaar in de goodiebag mee naar huis en voor iedereen die er nog geen in zijn of haar bezit heeft: bij Perfectly Basics, By1Oak, Café Moda, Shick* en River Island otvang je bij een aankoop of bestelling onze newspaper.

De eerste I Love Fashion Newspaper is een feit!

De eerste I Love Fashion Newspaper wordt onthuld door Christina Curry!

De rest van de avond is natuurlijk welbekend: na drie spannende rondes met opzwepende muziek, een flirtende MC en saxofonist Costar werd de beeldschone en absolute favoriet Andy tot Miss I Love Fashion News gekroond en won daarbij een jaar lang gratis kleding bij River Island, een citytrip naar Londen via GaSamen.nl en een blog op de leukste site van Nederland: I Love Fashion News ;-) De fashionable tweeling Lois en River gingen er met de speciale I Love Fashion News scooter van Kymco vandoor. Nee, ik ben niet jaloers hoor! Voor mij was de hele avond al één groot cadeau, een moment waar ik al zo lang naar toe had geleefd en waar ik met heel veel plezier op terug kijk. De rest van de week was het vooral nabespreken en genieten van al deze bijzondere hoogtepunten.

Josh de presentatrice, Andy de winnares en Annic de hoofdredacteur van I Love Fashion News

Andy is Miss I Love Fashion News 2010.

Zondag werd ik getipt over de Flashmob die om klokslag 14.00 uur op de Amsterdamse Dam zou plaatsvinden in het teken van de Detox-Your-Warderobe actie van Glamour. In de kou stond ik met onder andere Hoofdredacteur Karin Swerink, op pumps met open teen brr wat koud, en de altijd vrolijke Fiona Hering op de Dam te wachten met toegestroomde nieuwsgierige mensen die zich afvroegen waar al deze ophef nou voor nodig was. Het was het wachten waard, de dansers gaven een spetterende show weg waarin zij demonstratief hun kleding in de roze detoxtassen deponeerden waarvan de opbrengst naar Orange Babies gaat. Wie volgt?!

Love F

Karin en haar 'detox-girls'.

Karin en haar 'detox-girls'.

Beeld: Sabine de Vries

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties