0

FleurAmsterdam – Weer een drukke week met veel momenten die fashion mensen zoals ik heel gelukkig maken. Ik begon de week in het Filmmuseum waar Canon aan pers en fotografen een presentatie gaf over alle nieuwe camera’s. Annic haar hart ging spontaan sneller kloppen bij het zien van de nieuwe  felroze camera en ik moet zeggen dat al die kleurrijke exemplaren mijn hart ook veroverd hebben en dan heb ik het nog niet eens over wat al die nieuwe supersonische toestellen allemaal kunnen. Ik mag dan geen technisch expert zijn, maar ik kan je wel vertellen dat een vrolijk gekleurde camera een absolute musthave is om je vakantiekiekjes deze zomer mee te schieten!

Het kon jullie niet ontgaan zijn: afgelopen week waren alle fietsen in Amsterdam centrum voorzien van een rood hart. Undercover trotseerde het ILFN-team vrieskou en sneeuwbuien om deze hartenexplosie te realiseren. We kregen heel veel positivie reacties en veel mensen vroegen zich nieuwsgierig af wat deze liefdevolle actie te betekenen had? Misschien een Valentijnskreet? Niets van dit alles! Het was onze manier om aandacht te trekken voor de I Love Fashion News Paper die afgelopen maandag gelanceerd werd.

Hartenactie

Hartenactie

Na onze barre hartentocht door de stad werden we beloond met een bezoekje aan River Island om matching setjes uit te kiezen die we tijdens de finale van de Miss verkiezing zouden dragen. Je begrijpt het al, het was natuurlijk één en al gezelligheid daar bij River Island, want wat krijg je als je een stelletje hongerige shopverslaafden in fashionparadijs River Island loslaat? Heel veel hebberige blikken en overvolle paskamers! Gelukkig konden we met alle verschillende meningen en voorkeuren ‘lijkt mijn kont hier echt niet te dik in’  tot een outfit komen waar we ons allemaal helemaal fashion in voelden.

Daarna snel door naar de modeshow van Ilja Visser waar ik na een kijkje backstage genomen te hebben ook een aantal BN’ers spotte, waaronder Ilja’s goede vriendin Bridget Maasland die naast Jan Taminiau plaatsnam. Ook Bibi van der Velden stond op de gastenlijst en poseerde voor mijn camera. Ilja toonde een prachtige collectie in een bosrijk decor in haar nieuwe pand. Na de show werden we uitgenodigd in haar showroom en voorzien van heerlijk hapjes. Net op tijd, want door alle drukte was het eten er een beetje bij ingeschoten!

Bridget Maasland

Bibi van der Velden

Donderdag nog even de laatste dingetjes doorspreken voor de grote dag, met op de achtergrond de beats van Micheal Jackson om alvast in de stemming te komen. Laat het feest beginnen!

Love F

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties