0

FleurAmsterdam – Na een week vol shows op de Fashionweek val je als moderedactrice in een zwart gat. Tenminste dat zou je denken, alleen had ik daar afgelopen week geen tijd voor. Doordat ik  24/7 op het Westergasterrein aanwezig was om verslag te doen van alle shows (zowel voor als achter de schermen) had al mijn andere werk zich behoorlijk opgestapeld.

Stapels persmappen en post-its met herrinneringen verwelkomden bij op een kantoor vol drukte. Dit was namelijk ook de week van onze I Love Fashion Newspaper die volgende week maandag tijdens de Finale van Miss I Love Fashion News 2010 gelanceerd zal worden. Een hoop geregel en de laaste puntjes moesten nog even op de i gezet worden, zowel letterlijk als figuurlijk.

Hoofdredactrice Annic was dinsdag te zien op TMF waar ze te gast was in de uitzending van ‘Kijk dit nou’ met Veronica en de altijd vrolijke Janice. Uiteraard zat de voltallige ILFN redactie aan de buis gekluisterd. Het was een speciale uitzending waarin ILFN flink met prijzen strooide: zo konden de kijkers front row tickets voor de finale winnen en maakten ze kans op een echte I Love Fashion News scooter van Kymco. De tegenprestatie was een hilarische foto van jezelf opsturen en dat leverden heel wat lachwekkende kiekjes op.

Annic in de uitzending

Annic in de uitzending.

Met de finale in het vooruitzicht beloofd het weer een drukke week te worden. De kaartjes gaan erg hard, dus zorg dat je er op tijd bij bent. Tot de 15e!

Love F

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties