0

FleurAmsterdam – Afgelopen week stond in het teken van de Amsterdam International Fashion Week en dat betekent een week vol met modeshows! Mijn week begon ietwat stressvol toen ik mijn auto wilde starten en er alleen pruttelende geluiden uit de motorkap kwamen. Een uur wachten op de ANWB zou betekenen dat ik mijn afspraak zou missen en dat zou heel zonde zijn. Ik was namelijk door ONLY  op Schiphol uitgenodigd om daar het speciale Airborne vliegtuig te verwelkomen, waarbij de nieuwe collectie door het Deense team uitgeladen zou worden.

Daar is het vliegtuig eindelijk met jawel, de allernieuwste collectie!

Daar is het vliegtuig eindelijk met, jawel, de allernieuwste collectie!

Na een paar telefoontjes arriveerden collega Jasmijn en ik uiteindelijk op de plaats van bestemming: een grote hangar midden in Schiphol-Oost waar een select groepje modemensen stonden te koukleumen in winterse temperaturen. De collectie maakte gelukkig een hoop goed, net als het interview dat ik had met ontwerpster Ditte, die je deze week al in de ‘label we love’ kon lezen.

Woensdagavond vond natuurlijk de openingssoiree plaats waarvan op I Love Fashion News live de beelden te bewonderen waren. Wat een show! Donderdag stonden er maar liefst zes shows op de planning waar ik tot ‘s avonds laat zoet mee was. Ondertussen was ik natuurlijk druk bezig om voor jullie van alle shows zo snel mogelijk verslag te doen zodat jullie niks van de Fashion Week zouden missen. Vrijdag was toch wel één van de hoogtepunten van deze memorabele week toen ik backstage met fotografe Titia it-girl Alexandra Richards tegen het modellenlichaam liep. We boden haar een Heart Beacelet aan die ze enthousiast in ontvangst nam. Na de show nam ze ook nog even de tijd om met ons over de show en haar verblijf in Amsterdam te praten. Je begrijpt het wel, mijn dag kon niet meer stuk!

Alexandra Richards backstage!

Alexandra Richards backstage!

In het weekend nog meer prachtige shows met als spectaculaire aflsluiter de show van Bibi van der Velden. Wat een week! Ik ben nog steeds aan het bijkomen, maar vooral aan het genieten van alle mooie modemomenten van de afgelopen dagen.

Love F.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties