0

FleurAmsterdam – Wat een volle agenda had ik vorige week! De Fashion Week moest officieel nog beginnen en nu al hopte ik van de ene modeshow naar de andere. Hans Ubbink showt altijd buiten de FashionWeek en zo ook deze keer. Dinsdag presenteerde hij in een afgeladen Paradiso zijn nieuwe collectie waarbij zowel dochter als zoonlief over de catwalk paradeerden.

Van te voren mocht ik nog even een kijkje backstage kijken waar ik Hans himself tegen het lijf liep omringd door een team van modellen en visagisten. Iedereen liep te rennen en te vliegen in de kleine ruimte onder de Paradiso. Na een paar goede foto’s te hebben geschoten ging ik snel naar de grote zaal waar Hoofdredacteur Annic al met haar laptop klaar zat om te bloggen. Tijdens de show konden we live foto’s uploaden op de site en dat bleek een groot succes!

blbl

Hans Ubbink backstage.

Donderdag stond er beauty op het programma en werd ik door de dames van Lancaster helemaal bijgepraat over de nieuwe zonneproducten. Helaas laat de zomer nog even op zich wachten, toch is het belangrijk om je ook in de winter goed tegen schadelijke uv-straling te beschermen. Zo liet ik me vertellen. Om toch een bruin snoetje te creeren heb ik besloten aan de self tanning te beginnen. Als dat maar goed gaat..

Vrijdagavond was ik te gast in de uitzending van Emma tv: een televisieprogramma dat in het Emma Kinderziekenhuis intern wordt uitgezonden. Voor een groepje tieners uit het ziekenhuis was ik uitgenodigd om alle ins en outs uit de modewereld te delen. Het gezelschap bleek al zeer goed op de hoogte en hadden zo hun eigen mening over de laatste trends. De ILFN Heart Bracelet vonden ze gelukkig wel hot en deze schoven ze dan ook maar wat graag een om hun pols. Ja, zelf de stoere mannen onder het gezelschap!

Onze ILFN Heart Bracelet

Onze ILFN Heart Bracelet.

Na een weekend vol verjaardagen en een beautybeurs aan de andere kant van het land, pakte ik zondagavond nog even een modeshow mee. Dennis Diem presenteerde zijn collectie in Club Trouw in Amsterdam. Een bijzondere show met veel verrassingen en een hele mooie collectie. Ik kan wel zeggen dat ik goed opgewarmd ben voor een week met vier dagen non-stop modeshows. It’s a fashion rollercoaster!

Love F

Modeshow van Dennis Diem

Modeshow van Dennis Diem

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties