0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam -  Ben ik de enige die gek wordt van de WK-hysterie, die niet aan oranjekoorts lijkt te leiden (mede omdat ik al pijn in mijn ogen krijg van de kleur) en ben ik ook de enige die anderhalf uur lang naar een grasveld kijken net iets te veel concentratie vindt gevraagd?!

Blijkbaar wel want overal om me heen word ik enthousiast overgehaald om mee te doen aan lucratieve WK poultjes, word ik uitgenodigd voor ‘gezellige’ barbecues om ondertussen de wedstrijd te kijken en raken mensen beledigd als ik ze doodleuk mee vraag naar de film op een avond dat oranje speelt. Oeps! Nu kan ik dat van de gemiddelde man nog wel begrijpen, elk excuus om bier te drinken met je vrienden is er één niet waar? Bovendien praat de doorsnee Nederlandse man liever over voetbal dan dat hij zelf achter een bal aanrent (hoezo sportief?) en een potje schelden op de scheidsrechter omdat je eigenlijk ruzie hebt met je vrouw lucht natuurlijk ook lekker op.

De enige reden voor ons vrouwen om naar dit ‘uiterst belangrijke ’ spelletje te kijken is het mannelijk schoon waar wij ons schaamteloos aan mogen vergapen. Met als hoogtepunt het moment wanneer deze gespierde voetbalhelden na het scoren hun shirt uittrekken en ons hun indrukwekkende wasbordjes tonen. Daar doe ik zelfs een wave in de huiskamer voor!  Het is vast een jaloerse man geweest die dit door had en ons geluk wilde afpakken. Aankomend WK geldt er namelijk een verbod op het shirtjes uittrekken tijdens wedstrijden. Gelukkig zetten het herenigde brutale meidenduo Tatum Dagelet en Jennifer  de Jong zich in tegen dit onrecht en voeren zij in samenwerking met Jillz een protestactie.

Met dit laatste besluit zie ik dit jaar al helemaal geen reden om mij in het oranje te hullen. Zelfs het de sexy DutchyDress van SuperTrash met onze prachtige Sylvie als boegbeeld kan me niet overhalen. Als zij een vuilniszak aantrekt ziet ze er nog prachtig uit, maar ik hou mezelf maar niet in die waan en laat oranje dit jaar aan me voorbij gaan. Behalve dan de Juicy Orange Heart Bracelet van I Love Fashion News voor Orange Babies, daar maak ik graag een uitzondering voor!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties