0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Sample sales werken verslavend, bij mijn in ieder geval dan. Hoe laag mijn saldo of hoe vol mijn agenda ook is. Ik voel altijd de sterke onbedwingbare behoefte om even een kijkje te nemen tussen deze afdankertjes en andere designer restanten, al is het alleen maar om vast te stellen dat er dit keer niks tussen zit. Of om met tassen vol aankopen thuis te komen natuurlijk.

Eigenlijk is het tweede scenario het meest waarheidsgetrouw, aangezien ik schijn te leiden het aan het zogenaamde ‘ik moet iets kopen want ik ben hier nu toch’ syndroom. Niets is zo funest voor je humeur dan ‘niks’ te kunnen vinden. Dus om deze koopdrang, die volgens mij voor heel veel vrouwen zeer herkenbaar is, te bevredigen maak ik de salehouders dan toch weer blij met een kleine aankoop. Voor mannen is dit kennelijk een onbegrijpelijk verschijnsel, want als ik mijn vriend het dilemma waar ik in verkeer uitleg na de zoveelste uitnodiging voor een nieuwe sample sale kijkt hij me hoofdschuddend aan: “dan ga je toch niet”?!

Ik weet dat hij gelijk heeft, maar afgelopen week kon ik gelukkig eindelijk mijn trots weer in ere herstellen. Ik had hem er zowaar van weten te overtuigen om mee te gaan naar de sample sale van een fijn jeansmerk, waar ik twee keer in het half jaar flink mijn slag sla. Omdat ik deze keer geen zin had om een half uur in de rij te staan bij het mannengedeelte om zijn maat te bemachtigen, had ik besloten dat hij dit keer fijn zelf deze taak mocht volbrengen.

Dat heb ik geweten. Meneer wist niet wat hij zag en had handen tekort om de door hem uitgekozen modellen te dragen. Met een viertal broeken stond hij bij de kassa terwijl ik nog bij broek nummer één was die na het passen niet echt flatterend voor mijn figuur bleek te zijn. Net als de rest van de broeken waarbij ik een poging waagde om te passen. Teleurgesteld liep ik met lege handen weer naar buiten en zo waren voor één keer de rollen omgedraaid!

Love, F

Volg mij  nu ook op Twitter!

Blijf op de hoogte van alle sample sales op www.ilovesamplesalenews.com

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties