0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Wie de I Love Fashion News Birthday Bash in de Jimmy Woo heeft overgeslagen, heeft iets gemist! Modefeestjes genoeg, maar zo’n birthdayfuif kon ik natuurlijk niet aan me voorbij laten gaan. Dat heb ik geweten, want vriendin J. die als ware mannenmagneet het testosterongehalte van de gemiddelde bezoeker behoorlijk op hol bracht, hield mij tot in de vroege uurtjes zoet.

Iedere man die haar passeerde, wist ze te vangen met haar ‘come and get me a drink’ blik. Hier werd dan ook gretig op ingegaan en zo had ze aan zowel mannelijk schoon als alcohol de hele avond geen gebrek.

Met ILFN budgetblogger Stacey eerder die avond..

Met ILFN budgetblogger Stacey eerder die avond..

Hoewel het een erg vermakelijk tafereel was, werd ik me er pijnlijk van bewust dat ik net zo goed een bordje met ‘ik ben bezet’ om mijn nek had kunnen hangen. Naast een flirtende J. had ik natuurlijk geen schijn van kans en al wilde ik ook alles behalve scoren, een beetje erkenning was wel leuk geweest. Blijkbaar konden zelfs mijn ‘sex on legs killerheals’ van de Zara niet opboksen tegen alle charme van J.

Straal ik iets afstandelijks uit of ben ik gewoon helemaal niet meer bekend met de regels van het vrijgezellencircuit? Ik voelde me in ieder geval behoorlijk ‘left out’ naast  mijn aandachttrekkende vriendinnen. Met weemoed denk ik aan mijn lief die thuis zit en bedenk ik me dat mijn gemiddelde vrijdagavond, op wekelijkse borrels of etentjes na, bestaat uit het kijken naar X-Factor of ander vrijdagavond televisievermaak.

Maar vanavond niet! Ik gooi mijn haren los en zet mijn meest verleidelijke blik op. Een man heb ik al op de bank zitten, maar een drankje moet toch te doen zijn? Let the battle begin!

Love, F

Volg mij nu op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties