0

FleurAmsterdam – Als ILFN redactrice weet je soms dingen net iets eerder dan de rest van de (mode)wereld. Zo mocht ik vorige week maandag als eerste met een select groepje pers de nieuwe film over mode-legende Coco Chanel bekijken. Je begrijpt, anderhalf uur lang creaties van mijn favoriete stijlicoon op het grote witte doek voorbij zien komen is natuurlijk geen straf! Helaas moeten jullie nog even geduld hebben: de film komt namelijk pas over een tijdje uit, maar ik kan jullie nu al vertellen dat het zeker een bezoekje aan de bios waard is!

Dinsdag deden hoofdredacteur Annic en ik de druk bezochte vakantiebeurs in de Jaarbeurs aan om nieuwe hotspots te spotten en natuurlijk liep ik me ook alvast een beetje te verlekkeren aan al die zonovergoten bestemmingen. Helaas is er voorlopig geen tijd om vakantie te vieren met de Miss I Love Fashion News contest in het vooruitzicht, waarvoor de aanmeldingen elke dag binnen blijven stromen. Ik kan nu al niet meer wachten tot het zover is! Donderdag werd onze redactie omgetoverd tot een heuse make-up studio toen visagiste Laura weer een aantal kandidaten onder handen nam. Morgen is het resultaat hiervan op ILFN te bekijken en zie je hoe Titia tot een opmerkelijke geisha werd omgetoverd!

Visagiste Laura in actie

Visagiste Laura in actie

Mijn week werd vrijdag feestelijk afgesloten met de Elle Awards met een folkloristische dresscode in de Hermitage in Amsterdam. Voor de show begon mocht ik nog even een kijkje backstage nemen, waar ik gestresste modellen met onmogelijke pumps en de nodige problemen aantrof. Een visasgiekamer vol make-up kwasten, mascara’s, föhns en krultangen levert natuurlijk ook leuke beelden op. Alle drukte backstage wierp haar vruchten af, de drie stylisten gaven een topshow weg! De jury bepaalde uiteindelijk dat Lisa de beste was en ook de ook de andere Elle prijzen werden weggegeven.

And the winner is..Lisa Anne Stuyfzand!

And the winner is..Lisa Anne Stuyfzand!

Let the afterparty begin! De gehele fashioncrowd verplaats zich per boot naar club Roque om fashionable het weekend in te luiden!

Love F

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties