0

NEW EDITORS BLOG: Fleur Amsterdam – Wat is er nu leuker dan met een paar vriendinnen onder het genot van een alcoholische versnapering de mooiste sieraden passen en zelfs de keuze hebben om zelf je eigen one of a kind armband of ring samen te stellen? Ik zeg de ultieme woensdagmiddaginvulling !

Toen By 1oak me uitnodigde voor de sieradenparty op de redactie van I Love Fashion News hoefde ik niet lang na te denken. Lekker shoppen en natuurlijk het ultieme excuus om heerlijk bij te kletsen met de meiden op de redactie. Ik pas wat exemplaren en poseer voor de camera van fashionblogger Stacey. Ik moet zeggen dat de collectie behoorlijk hebberigmakend is, al is het vooral de gezelligheid die deze party tot een nog groter succes maakte. Er werden goede zaken gedaan, maar ik heb gemerkt dat het bij dergelijke verkoopfeestjes voor de meesten maar om één ding draait: kletsen en keuvelen, zoals alleen wij vrouwen dat kunnen!

Ik pas alvast mijn favoriete exemplaar

Ik pas alvast mijn favoriete exemplaar

Eerder had ik al van het concept sieradenparty gehoord toen ik me door een vriendin over liet halen om gezellig bij haar op de bank werkelijk alles, van oorbellen tot kettingen en ringen, voorbij te zien komen. Het leek echter eerder een gezellig onderonsje met vriendinnen dan een serieuze shopmissie, maar schijn bedriegt want de desbetreffende vriendin bleef met een goed gevulde portemonnee in haar eigen huis achter.

Dit hadden onze oma’s en moeders al goed begrepen die hun avonden vulden met de verkoop van de toen zo populaire tupperware bakjes in alle soorten en maten als excuus om samen de tijd door te brengen met koffie en gebak. Onze generatie doet het tegenwoordig met sieraden en Prosecco en de echte naughty durfals onder ons laten zich overhalen tot de aankoop van de nieuwste seksspeeltjes. Ieder zijn meug zal ik maar zeggen!

Ik houd het voorlopig op de prachtige sieraden van By 1oak en die van I Love Fashion News natuurlijk!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties