0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Afgelopen week was het eindelijk tijd voor een beetje ‘me-time’. Mijn huid is vaal van dagen (en nachten) achter mijn laptop zitten en wordt niet echt geflatteerd door mijn steeds meer aanwezige wallen. Tot mijn schrik ontdek ik tussen mijn wenkbrauwen, die ook nodig een epileerbeurt kunnen gebruiken, een lijntje dat het begin van een eerste rimpel doet vermoeden. Of kan dat nog helemaal niet?!

Dat laatste wil ik eigenlijk liever niet weten, voordat ik mezelf een ouderdomscomplex ga aanpraten, maar dat een overvolle agenda en korte nachten hun tol gaan eisen wat betreft mijn huid, is me wel pijnlijk duidelijk geworden. En dat nog wel na een ochtend flink uitslapen. Je zou denken dat na 10 uur slaap je wallen toch aanzienlijk afgenomen zouden moeten zijn. Mooi niet dus! Hoog tijd om mijn Soap Treatment Store behandeling te verzilveren.

Mijn Soap Treatment Store behandeling wordt eindelijk verzilverd

Mijn Soap Treatment Store behandeling wordt eindelijk verzilverd!

Na een klein uurtje verwend te zijn met allemaal heerlijke crèmes, serums en scrub’s, stap ik als herboren weer naar buiten om vervolgens heerlijk de middag in het zonnetje op een terras door te brengen met een goede vriendin die ook wel wat uv-stralen kan gebruiken. Nu ik zo’n mooie teint heb opgedaan besluit ik dat het ook tijd is voor een nieuwe coupe. De volgende dag zit ik bij de kapper voor toch wel een zeer ingrijpende verandering. Na meer dan 20 jaar als blondine door het leven te zijn gegaan, laat ik me in de kappersstoel omtoveren tot een echte brunette.

Blonde goes brunette!

Blonde goes brunette!

In de stad scoor ik nog een paar nieuwe items die perfect met mijn bruine lokken matchen en voila: de nieuwe ik is compleet! De reacties van mijn oplettende medemens (not) vallen een beetje tegen als ik de volgende dag na drie keer vragen “zie je iets aan me? ” nog met open mond word aangestaard. Mijn vriend lijkt ook niet echt onder de indruk en volstaat met een: “Jou staat toch alles mooi schat”, waarop ik nog maar een keer goed in de spiegel kijk. Voor de buitenwereld is er misschien niet veel te zien, maar ik voel me als herboren!

Love, F

Volg mij nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties