0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Tripjes naar het buitenland zijn altijd leuk, al is het maar net over de grens. Hoe interessant klinkt het ook om te zeggen dat je even voor je werk naar Düsseldorf moet voor een modeshow, om daaraan toe te voegen dat je van deur tot deur tot door je eigen chauffeur wordt afgezet.

Op zulke dagen word ik overvallen door een euforisch momentje en voel ik me voor een moment als mijn grote voorbeeld: Fiona Hering, die voor een volgepland weekje Fashion Week Parijs zelfs haar goed gemanicuurde hand niet omdraait als ze net terug komt uit New York City.

Onze Duitse collega's ontpoppen zich tot heuse fashionista’s

Alhoewel een dergelijk verblijf in beide hoofdsteden voorlopig voor mij nog niet in het verschiet ligt, geniet ik volop van dit  modemomentje bij onze oosterburen. Onze Duitse collega’s  ontpoppen zich tot heuse fashionista’s en ik heb ogen en camera’s tekort om al deze goede geklede journalisten en stylisten op mijn lens vast te leggen. Gelukkig krijg ik steun van ILFN sidekick Jasmijn die mij vergezelt op deze roadtrip naar het verre Duitsland.

Fashionista gespot!

Fashionista gespot!

Als echte royals worden we na de modeshow onthaald

Als echte royals worden we na de modeshow onthaald in een schitterende eetzaal, waar meer dan 3 rijen bestek per bord liggen en ik elke 10 minuten word voorzien van nieuwe wijn tot dat ik wijselijk besluit de alcohol maar te laten voor wat het is voordat ik bij het opstaan languit ga op mijn high heels. Dat is natuurlijk wel het laatste waar je aan wilt denken in een zaal vol ‘bekende’ mensen en breekbaar servies. Gelukkig blijft een dergelijke flater uit en voor ik het weet, zit ik weer veilig in onze comfortabele taxi.

In onze taxi

In onze taxi :-)

Mode, lekker eten, netwerken. Na afloop worden we zelfs nog uitgebreid bedankt voor onze komst en bijdrage aan deze dag. Zo mag iedere dag er wel uitzien, besluiten Jasmijn en ik. Met een volle buik en een hoofd vol mode word ik weer terug naar huis gereden, klaar voor het volgende reisje.

Love F

Volg me nu ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties