0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Net als de zon gaat schijnen word ik verkouden en dat ook nog eens uitgerekend in de week dat de persdagen van start gaan. Kortom: drama compleet. Toch sta ik na een shot hoestdrank en met een tas vol zakdoekjes buiten om een poging te wagen in een enigszins fashionable outfit een aantal persbureaus te bezoeken.

Daar loop ik dan met een dikke shawl en de meest donkere zonnebril die ik kan vinden om mijn verlopen gezicht te camoufleren. Incognito stap ik binnen bij het G-Star gebouw om de nieuwe najaarscollectie te bekijken.

De receptioniste kijkt me ietwat argwanend aan.De receptioniste kijkt me ietwat argwanend aan. Ik besef dat ik in deze verschijning eerder overkom als iemand die de boel komt overvallen dan als een gerespecteerd moderedactrice. Snel ontdoe ik me van mijn accessoires en maak mijn entree naar de showroom. Enthousiast word ik verwelkomd, al weet ik nog net te voorkomen dat ik 3 zoenen op mijn wang gedrukt krijg. Dit om mijn medemens te beschermen tegen mijn ziektekiemen, ik wil het niet op mijn geweten hebben dat ik een ander aansteek met mijn ellende. Bemoedigend krijg ik een glas verse jus in mijn hand gedrukt voor de broodnodige vitaminen. Als ik even later bij Closed aankom gaat het er al niet veel anders aan toe. Ik krijg heerlijke warme thee en veel meelevende blikken terwijl ik de collectie bekijk.

Showroom G-Star

Showroom G-Star

Mini-jeans bij Closed

Mini-jeans bij Closed

Gelukkig heb ik het overleefd en laten we daarom de nieuwe collecties niet vergeten, daarvoor ben ik tenslotte uit mijn warme bedje gekomen en zoals je ziet maakte het zien van de ontwerpen van beide merken dit meer dan goed! Hierbij alvast een voorproefje voor jullie van wat je komend najaar in de winkels kunt verwachten en mijn persoonlijke favorieten, word jij er ook al zo hebberig van?!

G- Star

G- Star Fall/Winter 2010

G-Star

G-Star Fall/Winter 2010

G-Star

G-Star Fall/Winter 2010

Closed Fall/Winter 2010

Closed Fall/Winter 2010

Closed Fall/Winter 2010

Closed Fall/Winter 2010

Love F

Volg me ook op Twitter!

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties