0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Schoenen en Jancice, met die combinatie moet je wel een leuke middag hebben en dat was ook zo. Om zijn nieuwe collectie te presenteren nodigde de altijd vrolijke Janice ons uit in het College Hotel waar hij in samenwerking met Cafe Moda in een prachtige setting zijn ontwerpen toonde.

Janice nam ons mee naar zijn hotelkamer waar modellen onder begeleiding van zwoele jazzmuziek poseerden in de creaties van Janice en het schoeisel van Cafe Moda. Beiden waren zeer hebberigmakend. Net als de goodiebox. Ja, je leest het goed. Na afloop kregen we geen goodiebag, maar een echte goodiebox en die was zeer goed gevuld, onder andere met onze I Love Fashion Newspaper en de Heart Earrings.

 

Bij Janice in de hotelkamer

Bij Janice in de hotelkamer

Nog maar net bijgekomen van al dit moois was het donderdag tijd voor een hele andere tak van de mode. Door de PANL, die Nederlandse fotografen vertegenwoordigt, was ik uitgenodigd voor een preview van de winnaars van de PANL Sony Award die later op de avond uitgereikt zou worden. De creme de la creme van de fotowereld was hierbij vertegenwoordigd, maar toch voelde ik me als een vis in het water tussen deze professionals. Waarschijnlijk kwam dit door het hoge gehalte modefoto’s die te zien waren. Onder de winnaars bevond zich ook een foto die ingezonden was door de Glamour, mijn persoonlijke favoriet.

 

De winnende foto van Glamour

De winnende foto van Glamour

Vol inspiratie en met mijn hoofd nog in de hotelkamers van Janice sluit ik alweer een fijne modeweek af.

Love F

Volg me op Twitter

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties