0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – Het was een weer een week vol mode die meteen al goed begon met de show van Boutyq waar ontwerper Sjaak Hullekes en het Britse label PPQ hun collectie toonden. Inmiddels voelde ik mezelf bijna een beetje een insider toen ik na een uitgebreid interview met deze mode talenten voor de show nog even backstage mocht gluren om de zenuwen te pijlen en wat leuke snapshots te maken.

Met de zenuwen bleek het goed gesteld te zijn. Sjaak had er alle vertrouwen in en ook het designduo van PPQ keek met goedkeurende blikken naar hun modellen.

PPQ designer speelt even voor DJ

PPQ designer speelt even voor DJ

Schoenenontwerper en presentator van de avond Jan Jansen bleek op zijn moment suprême wat minder goed voorbereid en verloor hierdoor bijna zijn spiekbriefje. Een act of niet, aandoenlijk was het in ieder geval en de zaal had hij voor zich gewonnen. Na afloop verhuisde de fashioncrowd naar de afterparty in NL20.

quote

De volgende dag was het alweer vroeg dag voor mij en had ik een interview met Clifford Portier over zijn couturelabel Maison Portier in zijn Salon in de Hartenstraat in Amsterdam. Gepassioneerd vertelde hij mij over zijn liefde voor couture en zijn collectie die zeer bijzondere stukken bevat.

Topkapper in actie!

Topkapper in actie!

Zondag werd mij nog even de laatste trend op hairdressing gebied bijgebracht tijdens de Hair Experience van Fuente. Topkapper Robert van der Horst liet op het podium zijn schaar de vrije loop gaan en voorzag maar liefst 4 modellen in razendsnel tempo van een nieuwe coupe. Wat een talent heeft die man, ik ben er nog stil van.

Love F

Volg me op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties