0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam – I love to shop! Het zal jullie dan ook niet verbazen dat ik bij de opening van een winkel als eerste in de rij sta. Nieuwe winkels zijn altijd erg leuk, vooral als je alles in de winkel daadwerkelijk kunt kopen. Zoals het geval is bij Ilja Visser. Afgelopen donderdag opende zij in een prachtig pand aan de Prinsengracht haar Ready To Fish Brand Store.

Meubels, USB- sticks, parfum, muziek en natuurlijk haar eigen Ready to Fish lijn vind je hier. Alles is hand picked, wat inhoudt dat het door het Ready to Fish team als ‘hip’ is bestempeld. Daar kan ik nog wat van leren en ik kijk echt mijn ogen uit bij al het moois. Tussendoor word ik ook nog even mee naar boven genomen om de rest van het Ilja Visser imperium te bekijken. Boven de winkel zijn namelijk haar showroom, atelier en kantoor gevestigd.

Alles is hand picked

Toen ik weer beneden kwam was de winkel vol gestroomd met bekende namen uit de modewereld zoals Bastiaan van Schaik en Jetteke van Lexmond. Snel pakte in mijn fototoestel uit mijn tas. Mijn missie van de avond was namelijk om bij zoveel mogelijk famous fashion people de nieuwe orange heart bracelet onder de aandacht te brengen.  Dit oranje exemplaar is gekoppeld aan Orange Babies en het is natuurlijk de bedoeling dat zoveel mogelijk mensen er één bestellen om deze bijzondere stichting te steunen.

Bastiaan van Schaik

Bastiaan van Schaik in orange

Jetteke van Lexmond

De goedlachse Jetteke van Lexmond

Iedereen reageert heel enthousiast op de nieuwe vrolijk gekleurde charity bracelet. Oranje wordt het gewoon deze zomer. Ilja Visser geeft alvast het goede voorbeeld in haar matching outfit. Ook Michou Basuvan de Telegraaf en Karin Swerink, die al een leather heart bracelet om haar arm heeft, vinden de oranje variant een succes.

Ilja Visser in matching outfit

Ilja Visser in matching outfit

Winkelen gaat nooit vervelen

Na een aantal drankjes en overheerlijke hapjes is het alweer tijd om naar huis te gaan. Ik ga zeker nog een keer terug om deze shop experience nog een keer te ervaren. Het is misschien een vrouwen uitspraak maar: winkelen gaat nooit vervelen!

Love F

Volg me op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties