0

NEW EDITORS BLOG: FleurAmsterdam -  Afgelopen week stond voor mij vooral in het teken van detoxen, op iedere mogelijk manier. Zo beleefde ik een heerlijk relax momentje met de dames van I Love Fashion News en dat kon ik erg goed gebruiken met een paar hele drukke dagen voor de boeg. Donderdag was ik te gast op de redactie van de Glamour om daar de chaos te pijlen in een kantoor vol ingezamelde roze Detox Your Wardrobe tassen en volle kledingrekken. Het hoogtepunt van mijn bezoek was natuurlijk het interview dat ik met hoofdredacteur Karin Swerink had, wat ik stiekem toch een beetje spannend vond.

Ze was super aardig en vertelde enthousiast over Glamour en haar kantoor, waar ze een speciale muur met Fashion iconen heeft en hier daar een foto van een Glamour redactie lid tussen deze grootheden. Om de lijfspreuk van Glamour ‘Celebrate Fashion’ niet te vergeten. die met witte verf op haar raam een plekje heeft gekregen. Naast een interview over Detox Your Wardrobe werkte ze ook mee aan onze Fashion Insider rubriek, dus houd de site goed in de gaten! Ook overhandigde ik haar onze Heart Bracelet die ze gelijk omdeed voor onze foto. Toen ze liet weten I Love Fashion News goed in de gaten te houden, kon mijn dag natuurlijk helemaal niet meer stuk.

Karin met ons armbandje

Karin in haar kantoor met de Heart Bracelet

Zaterdag begon ik de avond goed met een bezoekje aan de Reflex Galerie in Amsterdam waar de opening van de nieuwe expositie Kristen plaatsvond, een interessante samenwerking tussen een fotograaf en een kunstenaar die vanuit hetzelfde oogpunt hun model op geheel eigen wijze hebben vastgelegd. Veel namen uit de modewereld toonden hun belangstelling, zoals Fiona Hering en Leco.

Fiona neemt het boek ter ere van de expositie in ontvangst

Fiona neemt het boek ter ere van de expositie in ontvangst

Zondag was het tijd voor de ultieme Detox. Donderdag had ik al netjes op de Glamour redactie mijn tas met kleding ingeleverd en nu wilde ik zelf wel even een kijkje nemen tussen de inbreng van de andere fashionista’s. Na een preview op de redactie, wist ik natuurlijk al precies wat me te wachten stond, al had ik hysterisch graaien en trekken om een pump toch niet verwacht. Ach, het is voor het goede doel. Gelukkig waren de mensen tijdens de veiling van de Nederlandse designerstukken een paar uur later, net zo gul en is er een mooi bedrag ingezameld voor het goede doel. Met een goed gevoel ga ik dan ook de nieuwe week in.

Blije gezichten na een succesvolle Detox Your Wardrobe

Blije gezichten na een succesvolle Detox Your Wardrobe

Love F

Volg me op Twitter

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties