0

Amsterdam – Je hoeft alleen maar wereld beroemde ouders te hebben in Hollywood en dan is dat al je opstapje naar succes. Hoe makkelijk wil je het hebben?

Naast dat ze de dochter is van wereld beroemde acteur Will Smith en actrice Jada Pinkett-Smith, is Willow zelf ook al aardig op weg om wereld beroemd te worden. Ze heeft al haar eigen liedje, maar gaat ze nu ook nog de modellenwereld betreden? Willow heeft namelijk al een fotoshoot gedaan voor W Magazine, maar nu staat ze ook nog eens in de VanityFair met een hele aparte coupe. Willow moet natuurlijk wel haar ‘whip my hair back and forth’-imago hoog houden, vandaar dat ze met blonde lokjes en andere accessoires waarschijnlijk is gefotografeerd. Of het heel erg mooi is moet je zelf maar beslissen, maar wat wel duidelijk is is dat Willow als 10-jarige goed op weg is om haar ouders achterna te streven in succes.

De vraag nu is, welk magazine zal de volgende zijn, Vogue, Elle of een andere? Dat blijft nog even een vraag, maar we verwachten in de toekomst zeker meer te zien van de jonge Willow.

Wat vind jij van de foto’s?
www.vanityfair.com

(Nio Trügg)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties