0

Amsterdam – Wanneer sterren een metamorfose ondergaan, zijn ze soms moeilijk te herkennen. Zo heeft Nicole Richie lang in de styling gezeten voor de foto’s in de nieuwe Glamour en we herkende haar amper.

Normaal gesproken zijn we de hippie chic stijl van Nicole gewend, maar dit keer is ze omgetoverd tot een echte Hollywood diva. Haar lange sluike lokken zijn omgeruild voor een volle bos met krullen. In het interview vertelt ze dan ook dat ze het liefst ‘s avonds gaat slapen met een vlecht en de volgende ochtend flirty curles heeft. Ze vindt zichzelf dan ook een goede haarstylist. De photoshoot laat dan ook echt haar persoonlijke stijl zien.

Verder is ze heel openhartig over haar huwelijk en lichaam. Zo vertelt ze onder andere dat haar man Joel altijd heel stil is maar op één moment van de dag altijd alle dingen die op zijn hart heeft liggen in 30 minuten vertelt. Verder is ze heel tevreden met haar lichaam. Ze zorgt goed voor zichzelf door veel te sporten en goed te slapen. Op de vraag op welk moment van de dag ze het gelukkigst is, antwoordt ze: ‘s ochtends om half zes wanneer het buiten nog donker is. Ze vindt het heerlijk om dan even alleen te zijn en daarna kan ze er volledig voor haar kinderen zijn. Wij vinden het leuk hoe openhartig Nicole dit keer is.

Benieuwd naar de foto’s, bekijk ze hieronder.

Nicole onherkenbaar met een volle bos krullen

Als een echte diva aan de waterkant

En ze blijft altijd een beauty om te zien

www.glamourmagazine.com

(Tekst: Lisa Tervoort)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties