0

Amsterdam – Soms gaat het leven iets anders dan gepland. Hoewel ik altijd wist dat ik iets met schrijven wilde doen, had ik nooit durven dromen dat ik kort na mijn studie zo actief zou zijn in de online modewereld. Deze zomer wordt voor mij dan ook heel bijzonder: ik mag mezelf namelijk de nieuwe hoofdredacteur noemen van I Love Fashion News.com! Fabulous? Zeker weten! Spannend? Heel erg! Maar vooral ontzettend leuk!

Vandaar dat ik graag van de gelegenheid gebruik maak om mezelf even aan jullie voor te stellen. Ik ben Anna Nikbakht Nooshin, 24 jaar, schrijver, journalist, blogger en bovenal gek op het leven en mode. Zoals veel vrouwen ga ik door het leven met een (on)gezonde passie voor schoenen. Mijn motto: hoe hoger, hoe beter. Daarnaast ben ik gek op reizen en het liefst combineer ik dat met mode. Zo besloot ik tijdens mijn studie een tijdje naar New York te verhuizen om daar een pr stage in de mode te volgen. Ook maakte ik een paar maanden geleden mijn eerste wereldreis, een ervaring om nooit meer te vergeten.

Nu is het tijd voor een nieuwe uitdaging waar ik ontzettend veel zin in heb! Ik hoop jullie iedere dag weer op de hoogte te kunnen brengen van de leukste nieuwtjes, events en het fabulous leven in modeland. Volg je me in mijn missie?

Love,

Anna

Volg mij ook op Twitter.

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties