0

Jessica JoyceAmsterdam – Aanstaande zaterdag om 17.00 uur op RTL 5 wordt het programma ‘Nog 24 Uur’ uitgezonden. Hierin speelt de Nederlandse modeontwerpster Jessica Joyce een hoofdrol. Jessica deed mee aan het Nolcha Fashion Week programma in New York.

In ‘Nog 24 Uur’ worden talentvolle jonge mensen 24 uur gevolgd voor een allesbepalend moment in hun carrière. Jessica wil doorbreken als fashiondesigner in New York, the place to be! Dat zij, om dit doel te bereiken, jarenlang hard moest werken voor een hongerloontje mocht de pret net deren. New York Fashion Week it is, een boterham meer of minder doet geen afbreuk aan dit magische verschijnsel.
Jessica Joyce
De camera liep 24 uur met Jessica mee. Het is nogal wat, wat er zoal op je afkomt in de 24 uur voor je eigen grote show. Twee kleine rolletjes zijn weggelegd voor Tony Cohen en Frederique van der Wal, ook zij timmerden flink aan de weg in fashionmekka New York. Red Bull produceerde het programma en gaf Jessica de bekende vleugels (lees: een zak met goudstukken) om haar droom waar te maken.
Jessica Joyce
Allemaal kijken dus naar Jessica Joyce, zaterdag 17.00 uur RTL 5!

(Karlijn)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties