0

Amsterdam – Hoorde jij net ook ILFN’s founder & director Annic op Wild FM over waar de celebs nu regelmatig mee worden gespot? Vorige keer had ze het over de trui van Chantal Bles en dit keer staat Olcay Gulsen’s Winning Ways jurkje van SuperTrash in de spotlights.

Trouwe lezers hebben ‘m al voorbij zien komen op ILFN. Dé opvolger van het SuperTrash jurkje dat tijdens het WK zo ontzettend populair was, is een speciale oranje editie van de Thousand Ways Dress. De naam zegt het eigenlijk al, maar het jurkje  is zo ontworpen dat je het op ontzettend veel manieren kunt dragen. Hierdoor is één item genoeg voor het hele EK, als je dat zou willen.

Olcay’s tip? “Up your oranje fever with some tangerine wedges, peachy earrings and zesty neon nails!” Oftewel, ga voor een complete oranje look.

Het jurkje is al uitverkocht geweest bij Albert Heijn en op de website van SuperTrash, maar gelukkig kun je ‘m nu weer hier bestellen voor maar € 9,95. Wacht dus niet lang, voor dat je het weet is hetSuperTrash Winning Ways jurkje weer uitverkocht.

www.supertrash.com

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annic.com  (ILFN)

Door Annic.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annic.com

Read next…

Reacties