0

Amsterdam – Hoorde jij net ook ILFN’s founder & director Annic op Wild FM over waar de celebs nu regelmatig mee worden gespot? Vorige keer had ze het over de snake stud shopper van ModeMusthaves die bij Olivia Palermo gespot is en nu staat de Studded Duffle Bag Silver van Kristen Cavallari in de spotlights.

Een bekend item is de Coco Duffle Bag van Alexander Wang. Vele celebs werden er al mee gespot en ModeMusthaves verkocht de look-a-like, namelijk de Studded Duffle Bag. Deze had gouden studs onderop, maar nu heeft ModeMusthaves de variant met zilveren studs in het assortiment. De Studded Duffle Bag met goud was toen deze net online kwam een paar keer binnen no time uitverkocht. Wie weet gebeurt dit met de mooie zilveren variant ook wel, dus wees er snel bij!

Volg de stijl van Kristin Cavallari van ‘The Hills’ en koop snel de Studded Duffle Bag. Op de foto van Kristin is te zien dat deze super makkelijk te combineren is met een denim short, een witte top of trui en sandaaltjes. Zo’n mooie tas maakt je outfit meteen veel meer fashionable! De tas kost slechts een fractie van de Alexander Wang-prijs, namelijk € 64,95.

Bekijk hieronder de foto’s van Kristin Cavallari en de tas en klik op één van de foto’s om de tas te bestellen.

Kristin Cavallari met de immens populaire Coco Duffle Bag

Studded Duffle Bag Silver van ModeMusthaves voor € 64,95

Studded Duffle Bag van ModeMusthaves voor € 64,95

Studded Duffle Bag van ModeMusthaves voor € 64,95

www.modemusthaves.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties