0

Amsterdam – Hoorde jij net ook ILFN’s founder & director Annic op Wild FM over waar de celebs nu regelmatig mee worden gespot? Vorige keer had ze het over de Studded Duffle Bag met zilveren studs van Kristin Cavallari en nu staat de Glamorous Danie Jacket van Lieke van Lexmond in de spotlights.

Het jasje van Lieke van Lexmond is de Glamorous Danie Jacket, verkrijgbaar bij ModeMusthaves. Dit jasje is super hip en on trend doordat het gebruik maakt van verschillende trends. Zo is het niet slechts een leuk zwart jasje, wat wel altijd overal bij past, maar heb je een echte eyecatcher en musthave aan!

De schouders en het uiteinde van de mouwen zijn voorzien van studs en neon, waardoor je je outfit vrij simpel kunt houden. Het jasje is op zich al genoeg! Lieke van Lexmond is duidelijk overtuigd van dit hippe jasje en heeft de lichte variant in haar garderobe hangen. Het jasje is vernoemd naar de bekende styliste Danie Bles, wat wel aangeeft hoe fashionable het jasje is.

Wil je er net zo leuk uit zien als Lieke? Shop de Danie Jacket dan voor € 129,95 bij ModeMusthaves, of klik op één van onderstaande foto’s.

Lieke van Lexmond met haar Danie Jacket

Glamorous Danie Jacket van ModeMusthaves voor € 129,95

Glamorous Danie Jacket van ModeMusthaves voor € 129,95

Glamorous Danie Jacket van ModeMusthaves voor € 129,95

www.modemusthaves.com

(Tekst: Kimberly van Stokrom)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties