0

Amsterdam – Hoorde jij net ook ILFN’s founder & director Annic op Wild FM over waar de celebs nu regelmatig mee worden gespot? Vorige week had ze het over de neon oorbellen van Sylvie van der Vaart en vandaag staan Chakra armbandjes waarmee verschillende celebs zijn gezien in de spotlight.

Sienna Miller, Poppy Delevigne en Cheryl Cole zijn het erover eens: de Chakra armbandjes van het merk Daisy zijn echt een musthave. Deze dames, die doorgaans heel goed door hebben wat hot is en wat niet, worden regelmatig met deze armbandjes om hun polsen gespot. Heel fijn dus dat ze nu ook voor ons te verkrijgen zijn.

Op Fauv.nl, waar je terecht kunt voor de mooiste sieraden, verkopen ze deze beeldige armbandjes. Ze passen perfect in de vriendschapbandjestrend en sluiten aan bij onze spirituele zijde. De Chakra bracelets zijn bedoeld voor een betere balans in het lichaam, het helpt mensen te inspireren en steunt bij een beter bewustzijn. Daarnaast zijn  ze ook nog eens hebberigmakend mooi…

De Chakra bracelets van Daisy zijn verkrijgbaar in uiteenlopende kleuren, dus bij elke outfit kun je een ander armbandje matchen. Daarnaast kun je kiezen voor verschillende 18 karaat vergulde en zilveren designs.

De armbandjes zijn verkrijgbaar vanaf 69,95. Bekijk ze hieronder en klik op jouw favoriet om deze te bestellen.

Sienna Miller met haar Chakra armbandje van Daisy (klik op de foto om haar armbandje te bestellen)

Poppy Delevigne met haar Chakra armbandje van Daisy (klik op de foto om haar armbandje te bestellen)

Daisy Crown Chakra armband lila zilver € 69,95

Daisy Throat Chakra armband blauw goud € 99,95

Daisy Base Chakra rood zilver € 69,95

Daisy Chakral Chakra zwart goud € 99,95

www.fauv.nl

(Tekst: Michelle Helmigh)

Reageer op dit artikel
Annicvw.com  (ILFN)

Door Annicvw.com (ILFN) op

Lees meer artikelen van Annicvw.com

Read next…

Reacties